Fatmir Limaj: Djalin kurr se çoj në Gjermani unë sepse kushte ka edhe në Kosovë kush punon

Fatmir Limaj eshte i njohur me deklaratat e tij dhe me oilitikat e tij deri me tani ne Kosove.

Limaj: Ju qe keni vendos me shku me punu në Gjermani ose naj vend tjetër, mbani në mend edhe kurrë mos e harroni se sikur vendi juaj nuk do të gjeni.

Fatmir Limaj iu bëri thirrje të rinjve që mos të lëshojnë vendin e vet, pasi siç ka thënë ai “kudo që shkoni duhet të punoni, sepse perëndimi nuk iu presin me lula”.

Be the first to comment on "Fatmir Limaj: Djalin kurr se çoj në Gjermani unë sepse kushte ka edhe në Kosovë kush punon"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*