Fero dhe Arbenita sjellin një video nga banjo, Arbenita u paraqit me rroba banjo

Çiti simpatik po shijojnë pushimet.Fero dhe Arbenita ka disa ditë që kanë treguar se ndodhen në pushime bashkë me vajzën e tyre “Ninën”.

Nuk kanë munguar imazhet e shumta që kanë përcjellë në profilet e tyre në instagram ku morën vëmendje nga fansat e tyre.

Ndërkohë sot çifti kanë publikuar një video teksa shfaqen në banjo, ku Arbenita u paraqit me rroba banjo transpa rente.

Padyshim me poza të tilla nga çifti fansat janë mësuar ndaj edhe i mirëpresin veprimet e ngjashme.

Be the first to comment on "Fero dhe Arbenita sjellin një video nga banjo, Arbenita u paraqit me rroba banjo"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*