Festë në familjen e Vjosa Osmanit, presidentja marton vëllanë

Presidentja Vjosa Osmani, ka sot festë të madhe në familje.

Asaj po i martohet vëllai i vetëm, Ramadan Osmani. Siç shihet nga pamjet, festa veçse ka nisur dhe pritet të zgjas tërë ditën.

Duhet theksuar se me ligjin anti-covid, dasmat janë të ndaluara ende. Mirëpo, gjatë ditës, lejohet grumbullimi i 100 persona, duke përfshirë edhe festa.

Be the first to comment on "Festë në familjen e Vjosa Osmanit, presidentja marton vëllanë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*