Fifi në Big Brother: E kam problem me u la me meshkuj në banjo, “du mu fërku vet”

Big Brother ka nisur natën e dytë të këtij edicioni VIP.

Për Fifin, Granitin dhe Semin u shfaq një klip, ku në një moment të ndodhur ditë më parë, Graniti futet në dush ku ishin Semi me Fifin, derisa kjo e fundit doli menjëherë nga aty.

Pyetja nga studio erdhi për Fifin se mos ishte xhelozi, por këngëtarja hodhi poshtë një gjë të tillë.

“E kam problem me u la me meshkuj në banjo, sidomos të huaj, thjesht du me u fërku vetë”, ishin fjalët e Fifit.

Be the first to comment on "Fifi në Big Brother: E kam problem me u la me meshkuj në banjo, “du mu fërku vet”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*