Fjala “Çlirim” është permendur vetem ndaj serbisë. Kjo eshte poshtërsi të na drejtoheni sikur po flisni nga Beogradi

Shumë qytetar janë shprehur të revoltuar dhe po ndihen të ofenduar nga fjalori që është përdorur nga Lëvizja Vetëvendosje rreth analizës që i kan bërë humbjes së zgjedhjeve komunale.

Shumë komentues janë shprehur kundër kësaj gjuhe të përdorur nga partia në pushtet duke pyetur se nga kush është e pushtuar Kosova dhe ju po thirrni në `Çlirim`!

Ata thonë se një gjuhë e tillë e përdorur nga partia në pushtet nuk duhet përdorur sepse tani janë mbi 20 vite që Kosova është e lirë dhe ne kërkojmë vetëm zhvillim dhe një jetë më të mirë në Kosovë e jo të na servoni fjali e shprehje të kota e që as nuk i kan nhije asnjë shqiptari ti përdorë ato fjalë.

Edhe shumë komente të tjera, prej tyre më shumë negative shihen në komentet e përkrahësve të Lëvizjes.

Be the first to comment on "Fjala “Çlirim” është permendur vetem ndaj serbisë. Kjo eshte poshtërsi të na drejtoheni sikur po flisni nga Beogradi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*