Fjeta me vajzën e dashnores time “Isha i pari për te”, në mëngjes u SH0K0VA çfarë kishte ndodhur gjatë natës. Tani kam shumë dilema

Një burrë ka ndarë historinë e tij me lexuesit dhe ajo cfarë ka rrëfyer është shumë e pa zakonshme, si ta quajmë “Ai ka kafshuar mollën e ndaluar”.

Ai e vazhdon rrëfimin duke treguar se shumë herë ka shkuar për të fjetur në shtëpinë e të dashurës së tij edhe pse ajo e ka një vajzë të re, ajo nuk ishte fare problem që të shkoja dhe të fija aty me nënën e saj dhe nuk i pengonte.

Ai vazhdon: një natë isha shumë i dehur dhe ashtu shkova te e dashura sepse zakonisht shkoj flej aty në këto raste.

Isha shumë i dehur dhe në mëngjes kisha menduar se kam fjeteur me dashnoren time, por kur u zgjova dhe shikova rrobat rreth meje vërejta se diçka nuk është në rregull, ishte një pamje tjetër e rrobave dhe e dhomës sepse aty e kisha si dhomën time. Shkova në banjo të laja fytyrën dhe të kthjellesha pak dhe kur u ktheva në dhomë ajo vajza ishte aty në shtrat.

Nuk e besoja se çfare kishte ndodhur dhe më vinte shumë turp, më vinte për të vjellur nga vetvetja, por ajo duke shumë e knaqur dhe më tha: Ti je i pari mashkull që e bëra dhe jam shumë e knaqur dhe filloi të më tregoj se nëna e saj, pra dashnorja ime gjatë gjithë kohës më ka tradhtuar, kemi 4 vite së bashku dhe nuk e kisha ditur këtë tradhëti.

Me dashnoren jemi ndarë, por kjo vajza e saj po kërkon përsëri të kemi takime dhe tani jam në dilema se çfare të bëj. Ju lutem mos më ofendoni edhe pse ndoshta e meritoj edhe ofendimin?

Be the first to comment on "Fjeta me vajzën e dashnores time “Isha i pari për te”, në mëngjes u SH0K0VA çfarë kishte ndodhur gjatë natës. Tani kam shumë dilema"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*