Foto me pullë të kuqe në telefonat e adoleshentëve, 42-vjeçarja bënte marrëdhënje me dy të rinjtë

Në moshën 42 vjeç, Coral Lytle-t iu zbulua historia e saj. Ajo e bënte me dy adoleshentë të moshës 14 dhe 15 vjeç.

Transmetuar nga New York Post, Coral Lytle mësohet se ajo i ofroi pije dhe p uro dy djemve si fillim e më pas i çoi në shtëpinë e saj me makinë. Coral do d ënohet me 4 vite për këtë që ka bërë.

Ngjarja u zbulua nga prindërit e njërit prej fëmijëve, të cilët panë disa foto të pahijshme të 42-vjeçares.

Burimi: santeplusmag/

Be the first to comment on "Foto me pullë të kuqe në telefonat e adoleshentëve, 42-vjeçarja bënte marrëdhënje me dy të rinjtë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*