Fushë Kosovë: 15 vjeçarja pritet të bëhet nënë, burri është 16 vjeç

Një çift i mi/tur pritet të bëhen prindër së shpejti në komunën e Fushë Kosovës.

IndeksOnline mëson nga burime të sigurta se një 15 vjeçare është martuar para tre muajsh me një 16 vjeçar dhe të njëjtit janë në pritje të fëmijës së parë.

Të dy palët janë intervistuar nga Po licia e Kosovës në prani të familjarëve ku pohuan se me pëlqim dhe vetdëshirë janë martuar dhe kanë kryer marrëdhënie sek/suale.

Të njëjtit i takojnë komunitetit rom.

Be the first to comment on "Fushë Kosovë: 15 vjeçarja pritet të bëhet nënë, burri është 16 vjeç"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*