Gazetari i njohur shqiptarë Cim Peka poston foton e kryeministrit Rama të montuar me fytyrën e Millosheviqit

Gazetari i njohur shqiptarë poston foton e kryeministrit Rama të montazhuar me fytyrën e Millosheviqitdhe e ka titulluar “Nga nisma “Ballkani i kapur”.

Gazetari Peka njihet si kundërshtar i politikave të kryeministrit Rama dhe si përkrahës i ndryshimeve politike në Shqipëri.

Be the first to comment on "Gazetari i njohur shqiptarë Cim Peka poston foton e kryeministrit Rama të montuar me fytyrën e Millosheviqit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*