Gjyshja e bukur, por që shkon vetëm me burra më të rinj, zbulon pse nuk plaket kurrë

Gjyshja e bukur 58 vjecare, por që shkon vetëm me burra më të rinj, zbulon pse nuk plaket kurrë.

Kjo gjyshe nuk ka ngurruar ta rrëfej historinë e vet edhe pse tani është bërë gjyshe si tregon edhe vet ajo dhe nuk e ka problem të tregoj se ka qe disa vite që ajo shoqërohet vetëm me ata që janë të rinjë me moshën e ka rasteqë mund të jenë edhe nipër të saj bazuar në vitet mes tyre.

Ajo thotë se ka më shumë se dhjet vite që ka mbetur pa burrin dhe është detyruar që të gjej ndonjë të dashur, por që me kalimin e kohës thotë se i lindi dëshira që ti ndërroj dhe të fitoj përvoja të reja me meshkuj të ndryshëm.

Ajo thotë: Në fillim pasi mbeta e vetme e gjeja ngushëllimin me nipat e mbesat, por pas një kohe kisha nevojë që ta kam një të dashur sa për knaqësi personale. Me kalimin e kohës fillova që ti pëlqej ata që janë të rinjë në moshë dhe qysh me përvojën e parë ishte knaqësi e madhe ajo që ma bëri një djalosh i ri që edhe tani takohemi kohë pas kohe sa herë që ai ma kërkon dhe ne e bëjmë krejt në fshehtësi dhe takohemi në një vend sekret.

Edhe tani jam e hapur për diskutime dhe për ndonjë kafe kudo që është nevoja sepse edhe ashtu e kam me qejf të shetis dhe të takohem me njerëz të rinj dhe mosha të ndryshme.

Jam e bindur se ju do më jepni edhe mendime tjera dhe ndoshta edhe më ofen doni me fjlaë, por une jam kjo që jam dhe jam e gatshme për krejt polemikat.

Be the first to comment on "Gjyshja e bukur, por që shkon vetëm me burra më të rinj, zbulon pse nuk plaket kurrë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*