Gjyshja u mërzit nga fëmijët që deheshin dhe bërtisnin nën dritaren e saj, kështu që ajo mori gjërat në duart e saj

Pensionistja nga Kievi i Ukrainës u bë hit viral pasi vendosi të merrte masa drastike për të hequr qafe shqetësimet që i prishnin çdo natë gjumin e qetë.

Gjegjësisht, kjo zonjë jeton mbi një park ku mblidhen të rinjtë dhe siç ndodh zakonisht me ndërmjetësimin e alkoolit prodhojnë mjaft zhurmë.

Thuhet se ajo u ankua në policinë lokale, por pasi edhe ata nuk arritën të shpërndanin përgjithmonë ekuipazhin e zhurmshëm, gjyshja vendosi t’i merrte gjërat në duart e saj.

Be the first to comment on "Gjyshja u mërzit nga fëmijët që deheshin dhe bërtisnin nën dritaren e saj, kështu që ajo mori gjërat në duart e saj"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*