Gruaja e martuar më dha 500 Euro për të mos i treguar të vërtetën burrit të saj, i kërkova më shumë, por ajo…

Dje një çift i ri i martuar erdhi tek unë që dëshironte t`u bëja një kontroll.

Së pari bisedova me ta së bashku, kështu që ata thanë se po përpiqen për dy vjet që të kenë fëmijë, por nuk munden, ata shkuan tek mjek të ndryshëm dhe më në fund morën një rekomandim të vijnë tek unë për kontrollë.

Unë e pranova sepse është puna ime, por kur burri doli dhe unë qëndrova me gruan, e ekzaminova atë dhe thashë pasi pashë që ajo ka probleme të mitrës dhe se sipas vlerësimit tim ajo kurrë nuk do të jetë në gjendje të mbetet me barrë.

Ajo filloi të qajë, tha që të gjithë i kishin thënë që deri më tani dhe se ajo i dinte i kishte të njohura të gjitha këto, por që nuk i kishte thënë burrit të saj.

Ajo më dha 500 euro dhe më tha se më lutej të mos i tregoja burrit të saj, sepse sipas asaj, ai do ta linte menjëherë për këtë, pra do të ndahej nga kjo grua.

Nuk thashë asgjë, sepse nuk dua të jem ajo që ia shkatërron jetën dhe ëndrrat dikujt, po mendoja të kërkoja më shumë para, por ajo kaq para kishte patur mundësi.

Ndoshta edhe kam gabuar për veprimin e bërë dhe kisha dashtur edhe mendimin tuaj.

Be the first to comment on "Gruaja e martuar më dha 500 Euro për të mos i treguar të vërtetën burrit të saj, i kërkova më shumë, por ajo…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*