Gruaja na la mua dhe vajzën tonë katërvjeçare dhe shkoi jashtë shtetit me të dashurin e saj

Gruaja la mua dhe vajzën tonë katërvjeçare dhe shkoi jashtë shtetit me të dashurin e saj.

Ajo sapo më tha se ka një të dashur prej kohësh, që të dy kërkojnë punë jashtë vendit, planifikojnë të largohen dhe të shkojnë atë ditë. Ajo u largua në të njëjtën ditë.

Hajde, unë do të shërohem disi dhe do ta tejkaloi, mendoj, por çfarë i bëri ajo fëmijës së saj? Si do ta trajtojë ajo faktin që sapo nëna e saj është larguar nga jeta e vajzës? Më ka bllokuar kudo, ka ndërruar numrin, prindërit dhe shoqëria nuk i interesojnë, nuk mund ta kontaktoj.

Vajza ime më pyet çdo ditë se ku është nëna ime, çfarë i mungon dhe kur do të kthehet. Kam planifikuar një vizitë te një psikologe fëmijësh sepse vërtet nuk di çfarë t’i them.

Mbrëmë ajo erdhi në shtratin tim dhe tha se kishte parë ëndërr që e kisha lënë edhe unë, kështu që erdhi të më pengonte të largohesha si nëna.

Më dhemb shpirti për shkak të saj.”

Be the first to comment on "Gruaja na la mua dhe vajzën tonë katërvjeçare dhe shkoi jashtë shtetit me të dashurin e saj"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*