Habit gruaja/ Ajo e tregon hapur fare që ushqen me gji të dashurin 12 herë në ditë: Dua të jetë i fortë

Lidhja mes një çifti është një gjë shumë e veçantë, por ka edhe raste kur një lidhje shkakton polemika të mëdha. E tillë është edhe historia e një çifti që jeton në Amerikë.

Në këtë vend një grua ka treguar se ajo ushqen me gj i 12 herë në ditë burrin e saj. Si tregon ajo e ushqen të dashurin e saj me gj i çdo dy orë. Jennifer, një nënë nga Atlanta, ishte beqare kur mësoi për marrëdhëniet e të rriturve me gji përmes një faqe në internet. Ajo pranon magjepsjen që ndjeu kur zbuloi këtë praktikë.

Ajo tregon: Kur zbulova lidhjen që ushqyerja me g ji mund të krijonte midis dy personave, unë doja. Gjithmonë më pëlqente të prekja gjinjtë gjatë s*ksit më shumë se çdo gjë tjetër, kështu që e dija që do ta dashuroja ”, tha ajo.

Jennifer më pas u nis për të gjetur një partner i cili do të ishte i hapur për idenë e të pasurit një marrëdhënie të të ushqyerit me g ji në të rritur në site dhe forume të ndryshme takimesh.

Vetëm kur foli për praktikën me ish të dashurin e shkollës së mesme, Brad Leeson, që Jennifer më në fund gjeti dikë të hapur ndaj idesë. Ndërsa ish i saj i tha asaj se ai kishte një gjë për gratë me gj*ks të madh, Jennifer shfr ytëzoi rastin për të biseduar me të në lidhje me gj i dhënien e rritur.

Për ta korrigjuar këtë, çifti nxiti laktacionin duke stimuluar gjoksin e saj. Brad ose thithi gjinjtë e Jennifer’s të thatë ose i stimuloi ato me një pompë gjiri çdo dy orë për ta bërë trupin e tij të mendonte se ajo sapo kishte pasur një fëmijë. Jennifer gjithashtu indukton laktacion duke pirë një infuzion bimor që besohet se imiton efektin e hormoneve femërore dhe nxit prodhimin e qumështit.

Përveç kësaj, në mënyrë që të ishte në gjendje të përqendrohej në marrëdhëniet e saj me gji për të rriturit, Jennifer mori vendimin për të lënë punën e saj.

“Po bëj një pushim nga puna sepse dua t’i kushtoj gjithçka që kjo marrëdhënie të funksionojë,” shpjegoi ajo. I dashuri i saj merret me palestër dhe thotë se kjo gjë e ka bërë shumë të fortë.

Burimi: SantePlusMagazine/ Marrë nga Revista Ora.

Be the first to comment on "Habit gruaja/ Ajo e tregon hapur fare që ushqen me gji të dashurin 12 herë në ditë: Dua të jetë i fortë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*