Kërkon “Bab,usha të pasur” për lidhje dis,krete! prindët nuk më japin pare, kurse dashnorin e kam të varfër

Unë rrjedh nga një familje e pasur, por ata nuk më ndihmojnë financiarisht sepse ju dhimbsen shumë parat dhe mendoj se këta e njohin vetëm paranë dhe nuk kujdesen fare për mua.

Jam aq shumë e dashuruar në një djal të varfër nga një fshat ku edhe jetojnë edhe dajtë, pra ai është fqinjë i dajve dhe nuk kemi kurrfarë lidhje farefisnie, pra edhe mund të martohemi pa asnjë problem. nuk mund ta paramendoj jetën time larg tij.

Problemin më të madh e kemi se gjendjen ekonomike e ka shumë të keqe dhe nuk po kemi mundësi as të martoemi sepse nuk mund të jetojmë pa njëri tjetrin. Prindët i kam të pasur, por ata kundërshtojnë martesën tonë duke e përqeshur me lloj-lloj fjalësh, e duke më thënë se ai është fshatar dhe nuk më meriton mua.

Ata nuk e dijnë se ne jemi në lidhje që nga mosha 11 dhe ishte 13. Sa herë kam shkuar te dajtë ne jemi takuar fshahtas dhe askush nuk e ka kuptuar lidhjen tonë, pra gjithë këto vite ne duhemi mes vete. Unë shumë here edhe marr borgj vetëm që të shkoj ta marr dhe të takohemi. Kam hyrë në borgje dhe nuk po mundemi ta kthejmë borgjin sepse edhe i dashuri im e ka rrogën e vogël dhe mban edhe prindët e vet.

Ne duhemi shumë mes veti, por problemi ynë është kemi edhe borgje dhe unë kam menduar se mund të jepem ndonjë personi që do na ndihmonte me disa para, e kështu ne ti largojmë disa probleme financiare dhe të jemi të lumtur. Edhe njëher po e përsëris se ne duhemi shumë dhe mund të takohem me një tjetër vetëm shkaku i parave…Për këshilla ju lutem me K0ntakt0Ni në numr1n specila për juve mund ta merrn1 pasi të mbaron public1tet1 poshtë shkrimit…krejt diskrete…sepse jetën dua ta kaloj me të dashurin tim ani pse ai është shumë i varfër. Ju lutem që të jetë krejt diskrete sepse po ta kuptoj i dashuri im atëher ai do të ndjehet i tradhëtuar dhe do të ndjehet shumë keq…nuk dua ta lëndoj në asnjë mënyrë.

Be the first to comment on "Kërkon “Bab,usha të pasur” për lidhje dis,krete! prindët nuk më japin pare, kurse dashnorin e kam të varfër"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*