Hajduti i makinave i tregon të gjitha: Për ta hapur një veturë i duhen më pak se një minutë (Video)

Edhe pse teknologjia e automjeteve ka arritur përparime të mëdha, nevojitet vetëm një vegël shumë e thjeshtë dhe e lirë që gjendet në treg dhe të hapen dyert e veturave, për deri sa mekanizmi i dyerve në vetura mbetet ky që është deri tani.

Si e trego ai kjo vegël është i përshtatur për marken e veturave Ford, por mund te përshtatet edhe për llojet e tjera me pak ndryshime nga mjeshtri. Ai thotë se këtë mjet e fut në cilindrin e mekanizmit të derës së veturës dhe ai fillojnë të rrëshqasin neper filetot e cilindrit.

Pas dhjetë sekondave vjen edhe befasia nga aplikacioni dhe aktivizohet alarmi, sepse celsi i veturës gjendet në nje vend tjetër pak më lar nga vetura e parkuar.

Be the first to comment on "Hajduti i makinave i tregon të gjitha: Për ta hapur një veturë i duhen më pak se një minutë (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*