Halla ime më premtoi se nëse do të mblidhte 1000 pëlqime, ajo do të ma paguan plazhin për një javë

Halla ime ka dëshirë që vazhdimisht të jetë e pranishme në rrjetet sociale dhe i pëlqen të marr shumë Lik´e.

Unë që po e pulikoj këtë jam 16 vjecare dhe qëllimi im është që ta fitoj pagesën e plazhit nga halla ime.

Unë i kam premtuar se nuk e pengojmë njëra tjetrën dhe jemi të lira të bëjmë gjithë cfar duam për qejfin tonë dhe krejt do të mbetet sekrete mes neve dhe ajo ka besim në mua.

Ajo gjendet në pushime në plazhet e Shqipërisë her në një plazh e her në tjetrin dhe unë i kerkova ta shoqëroj, por ajo ma vuri një kusht që nuk e kisha mendur. Kushti i saj është që nëse arrin mbi 1000 pëlqime nga meshkujt dhe burrat, TËHERE ajo do të paguaj të gjitha shpenzimet për mua dhe do të shkoj edhe une ti kaloj disa ditë në plazh dhe ta shijoj diellin edhe knaqësin e plazhit bashk me hallë time, e pse jo edhe me ndonjë person tjetër që na pëlqen.

Të gjithë ju që jepni mundin për një pëlqim ose ndonjë k0ment shprehuni dhe mä bëni këtë nder ta shijoj plazhin, ju dua të gjithëve dhe përshendetje nga halla ime e bukur si mis bote e ka trupin.

Be the first to comment on "Halla ime më premtoi se nëse do të mblidhte 1000 pëlqime, ajo do të ma paguan plazhin për një javë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*