Heroizmi i Djalit nga Shkodra: i shpëton jetën gjermanit, e nxorri nga makina kur uji po merrte para çdo gjë

Përmb ytjet vijojnë që të marrin jetë në Gjermani dhe Belgjikë, teksa deri tani numri i v ikt imave ka shkuar në 190. 163 vik tim a janë regjistruar në Gjermani dhe 36 në Belgjikë.

Në mesin e qindra viktimave si pasojë e përmb ytjeve në Gjermani është edhe një çift shqiptar nga Kosova.

Në një video që qarkullon në rrjet duket momenti kur një shqiptar arrin që bashkë me kolegun e tij që po udhëtonin me kamion të shpëtojnë një gjerman.

Në video, shqiptari i kthyer në hero, Renato Temali nga Shkodra që jeton dhe punon në Gjermani ka qenë duke u kthyer nga puna kur kanë parë një person që ndodhej brenda një makine e cila ishte mbuluar nga vërshimi i ujit nga përmb ytjet.

Temali ka dalë nga kamioni duke hipur mbi kabinën e makinës së ishte mbuluar nga uji dhe me një kaçavidë ka thyer xhamin e derës së shoferit për të shpëtuar drejtuesin e makinës që ishte mbuluar nga vërshimi.

Be the first to comment on "Heroizmi i Djalit nga Shkodra: i shpëton jetën gjermanit, e nxorri nga makina kur uji po merrte para çdo gjë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*