Historia E Fortë Nga Kukësi: I Dolën Sytë Vendit Kur I Bëra Këtë Gjë Në Shtrat…!

Historitë er.otike që ndahen me lexuesit janë shpesh herë edhe leksione se për çfarë duhet patur shumë kujdes kur eksperimentoni në in.timitet. Kjo është historia e rrëfyer.

“Hi njerëz, si ju ka lali gjithëve?Jam 24 vjeç kuksian, ama punoj si ma i miri në Londër. Jeta më ka buzëqeshur, po ashtu edhe me femrat më ka ecur vaj qysh adoleshent. Po lexoja këto letrat, e në fakt nuk janë asgjë para asaj që më ka ndodhur mua me një vajzë këtej. U tregova pak idiot në fakt. Ajo ishte e vir.gjër. Më pëlqente shumë, kisha kohë që nga.cmoja dhe doja ta kapja. Nuk ma merrte mendja që ishte e vi.rgjër, e kisha menduar që nuk do bëja se.ks me të normal, por veç a.nal.

E kisha ndarë keq mendjen eeee. Kështu që kur vendosëm më në fund të flinim bashkë, se ajo bënte naze unë ja bëra direkt an.al. Pa asnjë metodë relaksuese e hiq… E shkreta, mu dhimbs se pa ditur çfarë është s.eksi i dolën sytë vendit. Nisi të qante e shkreta dhe më tha që se.ksi qenka gjëja më e shpifur dhe e dhimbshme në botë. Jo moj, i thashë, çfarë po thua. E nuk pranonte me javë më për të shkuar, as se.ks nga para. Oh, ça kam hequr. Por për sfidë s’doja të ndahesha prej saj.

U ndjeva shumë keq. Tani atë vajzën e kam akoma, e kemi kaluar në se.ks normal. Por akoma tm.errohet nga eksperienca e parë. Një shok më thotë hë se më shumë të do, por në fakt u nxitova më duket. Për nuse s’do e marr jo sepse e dua shqiptare si tërë emigrantët, por do e mbaj derisa të shlyej fajin që kam bërë e ta nxjerr të gatshme në jetë. Hahaha. Si mendoni? A kam vepruar gabim? Apo vërtetë kjo kështu më do më shumë?”, shkruan ai.

Be the first to comment on "Historia E Fortë Nga Kukësi: I Dolën Sytë Vendit Kur I Bëra Këtë Gjë Në Shtrat…!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*