HlSTORlA E Gruas: E Bëra 3 Herë Brenda Natës Me Shokun E Ngushtë Të Burrit Tim, Por Në Mëngjes Ai U…”

Unë prej 5 vitesh jam i martuar me një burrë të bukur, të mirë, e duam shumë njëri-tjetrin.

Ama një natë kur një shoku im organizoi një festë për ditëlindje, ku veç të tjerëve ishte edhe shoku e ngushtë i burrit tim.

Ai sapo është ndarë nga e dashuraetij, ndërsa me në ka pasur gjithmonë një raport të afërt miqësorë. Atë natë pas festës, unë shkova të pi një gotë tek dhoma e ndjenjës së shokut tim sepse nuk po më zinte gjumi.

Kur shkova aty ishte dhe ai duke qarë. E pyeta se çfarë kishte por ai m’u hodh sipër, filloi të më përqafonte dhe më pas të më prekte. Mua kaq më mjaftoi që të humbja mendjen dhe të mëkatoja 3 herë duke tra.dhtuar burrin time të dashur. Të nesërmen në mëngjes nuk fola asnjë fjalë dhe shmangia takimin dhe nga ajo kohe ai po ik nga takimet me mua, kurse une po kam nevoje per nje te dashur sekret vetem per knaqesi dhe asgje me teper.
Kushtet ekonomike i kam shume te mira dhe kush do qe e lexon kete mund te me kontaktoni privat pasi te ket mbaruar hapsira r3klamuese ketu p0shte menjeher.

Be the first to comment on "HlSTORlA E Gruas: E Bëra 3 Herë Brenda Natës Me Shokun E Ngushtë Të Burrit Tim, Por Në Mëngjes Ai U…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*