Hoxha nga Mitrovica vesh maicë me logon e birrës që thoshte “Pi*ka të freskon”

Hoxha nga Mitrovica me emrin Cena Bala ka bërë një huqje spektakolare pasi është parë me një maicë ku reklamohet brendi i njohur i birrës “Peroni”.

Kjo kompani ka debutuar në tregun kosovar përmes disa reklamave kontroverse që u pretendua se kishin përmbajtje sek siste ku shkruhej: “Pi çka të freskon” në referencë me gje,nitalet femërore në gjuhën serbe dhe “Pe nisi ti kryje” në referencë me gje,nitalet mashkullore në gjuhën shqipe.

Hoxha në fjalë shihet në një aktivitet bashkë me disa hoxhallarë tjerë.

Nuk besohet që ky veprim ka qenë i qëllimshëm nga ana e hoxhës kur dihet se feja ndalon përdorimin e alkolit.

Be the first to comment on "Hoxha nga Mitrovica vesh maicë me logon e birrës që thoshte “Pi*ka të freskon”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*