‘Hoxhë a është har am?’: Myftinia e Shkupit del me ‘qëndrimin islam rreth kriptovalutave’

Myftinia e Shkupit ka dalë me një qëndrim në lidhje me kriptovalutat.

Në njoftim thuhet se të gjithë dijetarët eminent, institucionet relevante dhe shtetet Islame dhe arabe ndalojnë përdorimin e këtyre llojeve të monedhave virtuale.

Kjo për shkak se ato konsiderohen si “haram”.

Be the first to comment on "‘Hoxhë a është har am?’: Myftinia e Shkupit del me ‘qëndrimin islam rreth kriptovalutave’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*