Hulumtimet tregojnë: gratë që e bëjnë këtë në shtrat janë më të prira ndaj tradhtisë bashkëshortore

Hulumtimet kanë treguar se gratë që rregullisht aktrojnë org azëm kanë pak gjasa të jenë besnike

Hulumtimi i publikuar studioi 138 gra dhe 121 burra në marrëdhënie, ku u pyetën për orga zmën dhe tradhtinë bashkëshortore.

Intensiteti dhe shpeshtësia e orga zmave femërore nuk kanë pasur ndikim shumë nëse gratë kishin tradhtuar më parë ose kishin gjasa të tradhtonin në të ardhmen.

Por kishte një lidhje të qartë midis asaj se sa herë një grua aktronte një org azëm dhe sa gjasa kishte për të kryer tradhti bashkëshortore.

Sa më shumë që një grua pretendonte se kishte orga zma, aq më shumë kishte pasur gjasa që ajo të tradhtonte partnerin e saj në të kaluarën, si dhe ta tradhtonte atë përsëri në të ardhmen.

Ekspertja Dr Tammy Nelson zbuloi se deri në 80 për qind e grave pranuan se kishin tradhtuar partnerin e tyre.

Studimet e mëparshme kanë treguar se gratë që aktrojnë or gazëm ndihen të pakënaqura me se ksin me partnerin e tyre ose nuk mund të thonë atë që duan në shtrat – gjë që mund të shpjegojë nevojën për të gjetur kënaqësi diku tjetër.

Be the first to comment on "Hulumtimet tregojnë: gratë që e bëjnë këtë në shtrat janë më të prira ndaj tradhtisë bashkëshortore"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*