Humb një fëmijë 3-vjeçar në plazhin e Durrësit, prindërit kërkojnë ndihmë për ta gjetur

Një situatë e rëndë ka ndodhur në qytetin e Durrësit. Kjo pasi një fëmijë vetëm 3 vjeç ka humbur dhe nuk është mundur të gjendet. Prindërit e fëmijës janë të huaj, nga Maqedonia e Veriut.

Ata kanë ardhur në qytetin e Durrësit për pushimin e fundjavës. Apeli në fjalë ka ardhur në redaksinë e Jeta Osh Qejf.

“Prsh joq, është urgjente, ka humbur ky fëmijë në zonën e shkëmbit të Kavajës. Prindërit janë të huaj, nuk dinë ku të drejtohen. Fëmija është tre vjeç. Flm nëse e postoni”.

Deri në këto momente nuk ka asnjë të dhënë për fëmijën e humbur.

Be the first to comment on "Humb një fëmijë 3-vjeçar në plazhin e Durrësit, prindërit kërkojnë ndihmë për ta gjetur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*