Huqjet e Biden nuk kanë të ndalur, lëshon gazra në takim me Dukeshën britanike

Dukesha e Cornwall-it “nuk ka pushuar së foluri” për presidentin amerikan Joe Biden që lëshoi gazra para saj.

Camilla, Dukeshae Cornwall, gruaja e Princit Charles, thuhet se e ka përshkruar pordhën e presidentit si “të gjatë dhe të pamundur për t’u injoruar” dhe ajo ishte aq e habitur nga 78-vjeçari Biden në Konferencën e OKB-së për Ndryshimet Klimatike, saqë ajo ka biseduar rreth asaj për ditë të tëra.

“Ishte e gjatë dhe e pamundur të injorohej. Camilla nuk ka pushuar së foluri për të”, tha një burim për gazetën The Mail.

Kjo nuk është hera e parë që Biden përballet me një akuzë të ngjashme.

Be the first to comment on "Huqjet e Biden nuk kanë të ndalur, lëshon gazra në takim me Dukeshën britanike"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*