I luajti me rezultate të sakta dy ndeshjet e djeshme, tifozi fitoi shumën e pabesueshme të parave në bastore!

Një bastexhi vendosi të luante guximshëm për ndeshjet e “Euro 2020”, Kroaci – Spanjë dhe Francë – Zvicër.

Tifozi i futbollit luajti me pesë euro në ndeshjet e lartëcekura duke luajtur me rezultate të sakta – 3:3.Kuotat ishin 22,500 që do të thotë se fitimi ishte 106,875 euro.

Mund të thuhet se bastexhiu kishte një fat të jashtëzakonshëm, gjë që shihet rrallë.

https://twitter.com/Gajo26/status/1409769897345884162

Be the first to comment on "I luajti me rezultate të sakta dy ndeshjet e djeshme, tifozi fitoi shumën e pabesueshme të parave në bastore!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*