“Isa Mustafa dhe Rrahman Morina duke u duartrokitur për anulimin e autonomisë së Kosovës!”

Naser Aliu:

“Isa Mustafa dhe shefi i tij Rrahman Morina duke u duartrokitur për anulimin e autonomisë së Kosovës!

LDK-në nuk mundi ta shkatërrojë nga jashtë, por i hyri brenda dhe ia nxori gati shpirtin!

Sot është kryetar nderi i partisë gati xhenaze!”

Be the first to comment on "“Isa Mustafa dhe Rrahman Morina duke u duartrokitur për anulimin e autonomisë së Kosovës!”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*