Ish zëvendës kryeministri Haki Abazi i vë ‘taksë 1 milion për qind’ mallrave serbe

Ish zëvendës-kryeministri i Kosovës në Qeverinë Kurti I, Haki Abazi, tashmë deputet, i ka vënë ‘taksë’ mallrave serbe në Kosovë

Ai ka kërkuar nga qytetarët që të mos blejnë mallrat e Serbisë në Kosovë, por jo edhe Qeverisë që të vë reciprocitet ose tarifë doganore për to.

Tregëtinë me Serbinë duhet ta sjellim në zero duke refuzuar dhe duke zëvendësuar këto blerje me mallëra vendore dhe mallëra nga shtetet mike e partnere!” – thotë z. Abazi.

Statusi i plotë:

Asnjë cent për mallëra të Serbisë! Kosova blen mbi gjysëm miliard euro mallëra nga Serbia në vit. Asnjë cent për ata që paratë e Kosovës i përdorin për blerje tankesh dhe fluturime kërcnuese.me avionics Tregëtinë me Serbinë duhet ta sjellim në zero duke refuzuar dhe duke zëvendësuar këto blerje me mallëra vendore dhe mallëra nga shtetet mike e partnere!

Be the first to comment on "Ish zëvendës kryeministri Haki Abazi i vë ‘taksë 1 milion për qind’ mallrave serbe"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*