“Isha në det me burrin tim dhe një shqiptarë më shkundi plotësisht, jam serbe dhe jam 28 vjeçare

“Isha në det me burrin tim dhe një shqiptarë më shkundi plotësisht …

Unë jam serbe dhe jam 28 vjeçare. U martova kur isha 25 vjeç dhe jam shumë e lumtur me burrin tim, përndryshe ai është 43 vjeç më i madh. Çdo verë Unë po shkojmë në det në Ulqin, por atë që më ndodhi këtë vit me një shqiptar, nuk do ta harroj kurrë.

Ndërsa isha duke notuar në det dhe ndërsa burri im po bënte diell, ndjeva se një djalë me trup të formuar mirë po qëndronte pas meje. U ktheva dhe ai thjesht më tha zonjë. Unë kurrë nuk kam parë diçka të tillë te burri im tim apo ndonjë serb, u habita nga trupi i tij, mbeta pa fjalë.

Rastësisht ne kishim të njejtin hotel që banonim, dhe ai kishte ardhur sot në mëngjes. Aty në ujë ne biseduam dhe pak më shumë u prekëm duke pasur kujdes që mos të na zbulojnë turistët e tjerë rreth neve. shkëmbyem numrat me njëri tjetrin dhe nga ora 23.00 do të shkruanim të mirreshim vesh për takim.

Nuk dija çfarë të bëja, por rreth orës 23:00 i dhashë burrit tim pil ula gjumi dhe nuk bëhej i gjallë… ”

Dola dhe drejt në dhomën e shqiptarit, dy shokët e tij kishin ikur në lokalet e natës dhe ishim vetëm ne dy. Nuk prita shumë, as kafe nuk doja,,,Më kapi me dy duar më ngriti në ajër dhe këmbet e mija nuk preknin tokën dhe kështu për rreth dy orë pa pushim. Mu bë se jam 18 vjeqare. Thjesht ishte një gjë e pa harruar dhe kështu e vazhduam edhe për tri ditet e tjera sepse ne u kthyem në shtëpinë tonë në Serbi.

Këtë vit ende nuk kemi shkuar në pushime, por që kam dëshirë të shkoj në Shqipëri sepse me shqiptarë po e harroja edhe burrin, vetëm se nuk e kam vendosur se ku të shkoj, cilin plazh sepse uk po e njoh Shqipërinë fare,,,E sa për burrat shqiptarë e kam provuar dhe janë larg-larg më të mirë se serbet. Më propozoni se ku janë cmimet më të lira në Shqipëri dhe ku janë edhe burrat ashtu sikur ai shqiptari që kisha përvoj shume, shumë të pa harruar.

Be the first to comment on "“Isha në det me burrin tim dhe një shqiptarë më shkundi plotësisht, jam serbe dhe jam 28 vjeçare"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*