Ishte hera ime e parë në ato vite ishim shumë të rinj. Ndodhi me shokun e ngushtë të vëllait tim

Ishte hera ime e parë në ato vite isha e re dhe ndodhi me shokun e ngushtë të vëllait tim…isha me një mini fund të ngushtë dhe një bluzë të shkurtër të ngushtë…isha rritur shpejt ata muaj dhe rrobat me vinin të vogla e të ngushta.

Kështu gjokset e mia u rritën dhe tërhiqnin vëmendjen e djemve të fshatit.

Ndodhi ajo që më së paku e kisha pritur nga shoku i ngushtë i vëllaut tim. Ai vinte cdo ditë e edhe natën dhe luanin me vëllaun tim dhe një ditë isha e vetme në shtëpi dhe si zakonisht ai erdhi të luante me vëllaun tim, por që ai nuk ishte në shtëpi më ftoi mua të bisedojm e të luanim bashk në kopshtin tonë.

Ashtu duke biseduar se cfarë loje do të luajm ai më tha: Më keni pëlqyer për një kohë të gjatë dhe nëse jeni gati të bëni dashuri me mua”…Nuk dija si ti përgjigjem,,,cfare të thoja nuk flisja…u skuqa fare, u humba. Në shtëpi nuk ishte askush, kështu që ai më mori butësisht rreth belit dhe u futëm brenda dhe më çoi në shtrat të vëllaut tim.

Ai më preku butësisht në të gjithë trupin tim dhe unë dridhesha dhe psherëtija lehtë … ai më pu thi dhe uë u shtriva, ai filloj të hiqte rrobat e nxori…nuk dija cfare të bëja…ishim shumë të rinj, nuk dija gjë nga ato punë…i hapa këm,bët dhe sa dy sekonda ndjeva pag djegij,e,,,nuk dija u humba edhe nga ep,shi,,,e shtåerngova fort e kaf,shoja nga mundja. Më ngriti këmb,ët më bëri grumbull dhe nuk ndalej…e bëri dy herë dhe fati im që isha e re mendoj dhe nuk mbeta shtatzane sepse ai vec ishte i afte dhe e ndjeja brendas nxehtësin dhe shtypjen e lëngut të tij kur dilte.

Kur erdhi nëna dhe më pyeti se cfar ke ashtu ku je grrithur ashtu në fytyrë e trup? I thashë aty të trëndsafilat duke i pastruar edhe u rrëzova dhe u grritha edhe më shumë dhe u lëndova. Asaj i erdhi keq duke më thenë se kush të tha të merresh me kopshtin, ti duhej vetëm ta ruaje shtëpine. Po i thash, por ashtu nuk më rrihej dhe u mora me punët e oborrit…në fakt mu qesh sepse sepse shtëpinë e ruajta, por veten nuk munda ta ruaja dhe ndodhi ashtu edhe disa hera të tjera me shokun e vëllaut, por kur u rritëm ai shkoi në Itali dhe tani është i martuar, ndërsa une ende jam e pa martuar dhe në kërk,im të një dashurie,,,Në njërën nga rek,låmät pasi të ka mbaruar më shkruan1…preferoj ata nga jashtë sepse mendoj se janë më besnik dhe e mbajnë sekr3tin ashtu duhet e jo ta kuptoj i gjithë fshati.

Be the first to comment on "Ishte hera ime e parë në ato vite ishim shumë të rinj. Ndodhi me shokun e ngushtë të vëllait tim"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*