Ja sa do të zgjaste s*ksi në qoftë se do të pyeteshin gratë

Nëse keni menduar ndonjëherë se sa kohë duhet të marrë se,ksi për të kënaqur palën tjetër apo nëse zgjat mjaftueshëm për ju, ekspertët kanë përgjigjen për pyetjen tuaj.

Gjegjësisht, një sondazh i madh i kryer në internet në më shumë se 3,800 burra dhe gra sek,su,alisht aktivë tregoi se me të vërtetë ka diçka që ne do ta quanim KOHE: “shumë të shkurtër”, “shumë të gjatë” dhe “ideale”.

Anketa tregoi se gratë duan që akti të zgjasë mesatarisht 25 minuta e 51 sekonda, që është një masë ideale për to.

Dhe ndërsa shumë burra vetëm do të tundnin duart mbi të, ata gjithashtu duket se pajtohen dhe preferojnë vetëm atë gjatësi depërtimi brenda femrave – rreth 25 minuta e 43 sekonda.

Studimi gjithashtu zbuloi se burrat shpesh nuk janë objektivë në lidhje me gjatësinë mesatare të një akti sek,sual, si dhe mbivlerësimin se sa zgjati se,ksi, gjegjësisht gënjejnë rreth kohëzgjatjes së aktit, duke e zgjatur kohën e në realitet është kjo që ka dal përmes kësaj ankete..

Be the first to comment on "Ja sa do të zgjaste s*ksi në qoftë se do të pyeteshin gratë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*