Jam 18-vjeçare, jam në lidhje me burrin e martuar 52 vjeçar, u detyrova sepse rinia e sotit janë të ndikuar nga turpi ndaj vajzave (Foto)

Dua ta ndajë përvojën time me juve lexues, disa prej juve edhe mund të më keq kuptoni, por nëse e lexoni deri në fund do të bindeni se nuk kisha zgjidhje tjeter.

Edhe pse jam vetëm 18 vjeçare ka një kohë të gjatë që jam në lidhje me burrin e martuar, i cili i ka dy vajza më të moshuara se unë.

Në moshë të re unë kisha nevojë që të kem një dashnor sepse nuk mund të duroj pa bërë mardhanje me djem apo burra cili do qoftë. Unë kisha shumë djem në shkollë, por edhe pse jam shumë e bukur ata disi kishin turp ndaj vajzave e ka edhe prej tyre që nuk kan ndjenja fare për vajza.

Kështu që u detyrova të shkoja në ndonjë burrë më të vjetër e qe ja din rendin punës me vajza të reja sepse ne jemi plot energji dhe kërkojmë më tepër gjatë aktit në shtrat. Edhe fati ishte ashtu që ta takoj këtë burrin e martuar, i cili qysh herën e parë aty në veturën e tij edhe pse ishte një makinë e vjetër aty më dha knaqësin e parë që e falenderoj edhe sot edhe saher që kam nevojë ai ështe i gatshëm të ma shuaj dëshiren edhe pse ajo deshira ime nuk nuk mbaron kurre.Tani po mendoj të lidhem me ndonjë burrë që nuk është i martuar dhe ju me K0ntakt0ni ne numr!n këtu nën hapsiren e rek,,lam¨3s, mos të ju vie turp sepse po kam nevojë për ata që ja din rendin vajzave me plot energji.

Be the first to comment on "Jam 18-vjeçare, jam në lidhje me burrin e martuar 52 vjeçar, u detyrova sepse rinia e sotit janë të ndikuar nga turpi ndaj vajzave (Foto)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*