Jam 41 vjeçe, punoj në një kompani. Puna ime e vetme është të bëj asgjë, por të jem në një “skutë” në dispozicion të puntorëve

Unë jam 41 vjeç dhe punoj në një kompani. Kam katër fëmijë dhe një bashkëshort të cilin e “dua” më së shumti në botë.

Unë jam e vetmja grua në detyrë në kompani, gjithçka tjetër janë burra, zotërinj. Puna ime e vetme prej 10 vitesh nuk është të bëj asgjë, por të jem në një cep…

Puna ime e vetme prej 10 vitesh nuk është të bëj asgjë, por të pres në një cep si të dojë kush. Unë jam aq aktive sa nuk është radha e burrit të më ketë për një muaj, por ai është i “arsyeshëm” që të mos më bëjë problem. Unë jam ende një grua në moshën time.

Pse them se e dua atë? Unë e dua burrin tim sepse ai ka qenë mbështetja ime gjatë gjithë jetës sime, ai më do sinqerisht dhe më mban si një ujë të vogël në pëllëmbë të dorës. Ai më do mua dhe fëmijët tanë më shumë se veten. Këtë e bëra tonën sepse sinqerisht nuk e di nëse është babai i njërit prej tyre. Për herë të parë e di që nuk është e tij, sepse unë mbeta shtatzënë para se të flija me të, kështu që ai lindi si në muajin e SHTATË.

Unë kam qenë gjithmonë më i lirë në natyrë dhe më pëlqente të “hapja” këm,bët e mia, dhe thjesht zgjodha atë për të qenë burri im, sepse e dija sa njeri i mirë që është, i sinqertë, në një farë mënyre naiv, por një burrë pranë të cilit nuk do të kem kurrë mungesën e kujdesit. Nuk më mungon asgjë.

Be the first to comment on "Jam 41 vjeçe, punoj në një kompani. Puna ime e vetme është të bëj asgjë, por të jem në një “skutë” në dispozicion të puntorëve"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*