Jam e div,orcuar dhe jetoj me një vajzë që tani është 17 vjeçe, dukemi më shumë si motra sesa nëna me vajzën

Unë jam i div orcuar dhe jetoj me një vajzë që tani është 17 vjeçe, dhe vetë u kujdesa që nga mosha e saj 6 vjeçare. E linda kur isha vetëm 19 vjeç, kështu që tani ne dukemi më shumë si motra sesa nëna me vajzën.

Dalja së bashku, duke e lënë atë të bëjë çfarë të dojë në jetë. Ka një djalë që ajo e sjell në shtëpi, shpesh dhe fle me ne …. Unë e di që ajo ka marrëdhënie me një të dashur që është normale, realiste edhe une njejtë e bëra në moshën e saj.

Më pëlqen të futem më shumë në dhomën e saj … në mes të tyre … dhe ti shikoj ata duke e bërë, sepse i dashuri i vajzës, lirisht mund ta them është një hamshor i vërtë”. Kur kam qenë në moshën e vajzës time nuk do ta kisha përballuar një njeri që e ka aq të ma dh dhe është aq i qëndrueshëm sa nuk ndalet deri sa e lodhë fort vajzën time, por ajo thotë se është shumë e knaqur dhe e lumtur.

Ndodhe që ai vjen në banesën tonë dhe vajza ime vonohet me shoqet e veta dhe një ditë i kërkova që ta provojmë njëher,,,ai u skuq pak dhe më tha se ka frikë se do ta kuproj vajza, por unë i premtova se ajo nuk do ta kuptoj asnjëher dhe nuk do tu a prishi lumturinë. Tani herë pas here ne takohemi fshehtas vajzës time, por është koha ta gjej një të dashur për veten time sepse edhe vajza ime po e kërkon kështu dhe mos ti përzihem vajzës time. Ajo ta mbaj dashnorin vetëm për vete, kurse une ta gjej ndonjë që është afersisht me përmasa të dashnorit të vajzës time, sepse tani edhe kam përvojën time të kaluar dhe nuk dua të kem punë me ndonjë që nuk e ka ate për një ish të martuar me të kaluar të mirë.

Ju lutem mos më paragjykoni sepse jemi njerëz dhe të gjithë i kemi nevojat tona për secilin prej neve.

Be the first to comment on "Jam e div,orcuar dhe jetoj me një vajzë që tani është 17 vjeçe, dukemi më shumë si motra sesa nëna me vajzën"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*