Jam e martuar me një burrë me fakultet, që nuk bën punë fizike. Jam e pakënaqur dhe çdo ditë kërkojë person që bën punë fizike, apo shofer kamioni

Jam e martuar me një burrë që ka arsim me fakultet dhe që nuk bën punë fizike, ashtu që është shumë i dobët fizikisht si me qenë femër.

U bëra e pakënaqur dhe çdo ditë kërkoja të metat e tij dhe kam dal nga vetja, jam e poshtëruar nga ai dhe mendoj se nuk i a vlen ta lus edhe më tej. Mendoj se kam nevojë për dikë në nivelin tim, e jo një person që ora tëtë e mbrëmjes shkon të flej sepse cdo natë më thot jam i lodhur nga puna.

Takova një të dashur të ri premtues dhe fillova një lidhje të fshehtë me të dhe e mbylla martesën time. jam duke e injoruar burrin tim dhe po përgatitem për ndarje sepse kështu nuk shkon.

Nga gjendja financiare qëndroj shumë mirë dhe kam dëshirë edhe të shpenzoj dhe ta shijoj jetën sepse paraja nuk ta sjell lumturinë po nuk pate me kend ta ndash edhe dashurinë e edhe paranë. Në personin e parë që mendoj se i plotëson dëshirat e mia unë do ta vazhdoj me shumë dëshirë dhe respekt për çdo kend që ka vullnet edhe është i guximshëm dhe ka ndjenja për dashuri. Jam e hapur për çdo lloj bisede dhe marrëveshje të dyanshme.

Nuk mjafton vetëm unë ta kam vullnetin, por duhet edhe personi tjetër ta ketë të njejtin mendim dhe idetë i ndajmë së bashku më tutje me shumë fat e besim në mes neve.

Be the first to comment on "Jam e martuar me një burrë me fakultet, që nuk bën punë fizike. Jam e pakënaqur dhe çdo ditë kërkojë person që bën punë fizike, apo shofer kamioni"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*