Jam krenare që jam nga fshati me plot energji, çunave ja u bëj tetë me dy

Jam shume krenare që jam lindur dhe rritur në fshat dhe të gjithë ju që mundoheni të na përqeshni se jemi fshatare ejani dhe binduni vet pra.

Ne bëjmë një jetë shumë të mirë dhe të shëndetëshme, për kundër që ju nga qyteti tërë jetën e kaloni në pluhurin e rrugëve. me këto foto dhe vide0 vetëm kam treguar shumë pak nga trupi sepse energjinë që kam nga brenda nuk kam si e shfaqi pa e provuar ju vet.

Jam plot energji të mbushur dhe a mund ta imagjinoni se kalojn edhe muaj pa e shikuar ndonjë mashkull drejt në sy.

Sepse ketu jam larg nga qyteti dhe vetëm në fsb që shikoj foto të çunave e burrave, unë dhe disa shoqe këtu në fshat kemi mbetur duke vuajtur për meshkuj që ta lirojna energjinë tonë, na kuptoni se edhe ne kemi dëshirën e madhe për knaqësi dhe une jam e gatshme për martes ku do dhe me kend do sepse kështu nuk shtyhet jeta,,,më merrni në k0ntakt këtu pasi të ketë mbaruar publ1citet1 dhe të kontaktojmë,,kisha preferuar më shumë ata që jetojn jashtë shtetit, por edhe ju brenda jeni të mire se ardhur,,,pasuria e juaj nuk më intereson, por vetëm karakteri dhe të keni dëshiren dhe shumë energji sikur se unë pra.

Be the first to comment on "Jam krenare që jam nga fshati me plot energji, çunave ja u bëj tetë me dy"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*