Jam me letra të rregullta italiane: Kërkojë një burrë për shoqëri për pushime në Shqipëri, ose edhe bashkëjetesë nëse pranoni

Ka shumë vite që jetoj në Itali dhe kam qenë e martuar me një italian per disa vite, deri sa i rregullova letrat dhe qëndrimin e përhershëm në Itali.

E kam punën time dhe kushtet shume të mira për jetesë pasi kam trashëguar pasuri nga ish burri im italian. Me ish burrin kam një goce e cila jeton me babain e saj dhe nuk kam kurrefar detyrimi me ish burrin pervec se takohem me vajzën time kohe pas kohe sepse ajo është edhe e imja normal.

Kësaj vere dua t`i kaloj pushimet ne shqipëri, por dua që pushimi mos të më kaloj ashtu kot si herën e kaluar dhe kam vendosur që t`i kaloj me ndonjë burre që eshte i ndarë nga gruaja sikur se unë që jam ndarë nga ish burri, por me dëshirë do takoja dikend që eshtë beqar, mosha nuk ka rënd¨si fare për mua, me rëndësi të ja kalojmë mirë gjatë ditës, por normal edhe më mirë gjatë nates,,, K0ntaktin mund ta merrni nën hapsirën e r3kla,mëss këtu p0shtë që e mbulon numr1n dhe adres3n time, ju mirë pres në bashkbisedim dhe marrëveshje do të isha e lumtur shumë. Shpresoj se nuk do mbetem keq sepse besoj ne burrat shqiptarë se mund të ja dalin mirë në marrëdhanje qysh duhet me qenë një burrë i fort.

Be the first to comment on "Jam me letra të rregullta italiane: Kërkojë një burrë për shoqëri për pushime në Shqipëri, ose edhe bashkëjetesë nëse pranoni"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*