Jam shume e brengosur, jam vetëm 28 vjeçare dhe nuk kam më dëshirë për marr,dhenje me burrin

Burri im është vetëm dy vjet më i vjeter se unë dhe kam frikë se do të shkoj tek gratë e tjera.

Ne tashmë kemi një djalë dy vjeç dhe nuk mendoj se jam ndjerë kështu në shtatzëninë time të parë. Nuk kam dëshirë për lidhje in,time, por jam e butë me burrin tim në çdo mënyrë tjetër … nëse ju e di se çfarë dua të them … Ai thotë se është mjaft i kënaqur, por unë jam akoma e ftohur, nuk me vie ta pranoj ne marrdhenje.

Po mendoj vetem per njerez te tjere dhe po kam deshire ta bej me ndonje tjeter dhe besoj se do te me kthehet deshira edhe per burrin. Ndoshta edhe po gaboj ne keto mendime dhe nese jam gabim ma thoni ose nese mendoni se mund ta shpetoj martesen me nje lidhje sekrete ma thoni ju lutem dhe mos tu vie aspak keq sepse do te ma shpetoni martesen me burrin. Ju kisha lutur qe krejt te mbetet mes neve dhe ta vazhdaoj sikur se nuk po ndodhe asgje.

Be the first to comment on "Jam shume e brengosur, jam vetëm 28 vjeçare dhe nuk kam më dëshirë për marr,dhenje me burrin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*