Jam shumë e knaqur! Sidomos ata nga 15 deri 20, shpërb,lejnë mirë dhe kthehen përsëri

Sot po ju sjellim një histori shumë të pazakontë.

Për shkak të krizës ekonomike ato thjesht detyrohen të bëjnë gjithçka dhe gjithçka, thjesht për të mbijetuar dhe për të paguar të gjitha faturat, si dhe kreditë që të gjithë thjesht kanë sot.

Zanati më i vjetër në botë është kur një grua sh et tru pin e saj.

Ekziston një biznes në Perëndim që fiton shumë mirë, disa modele kanë disa dhjetëra gra, dhe pasuria e tyre vlerësohet në miliona.

Ky interes është shumë i popullarizuar edhe në vendet tona, çdo qytet ka një vend më shumë se të njohur ku mblidhen zonja me moral të dysh,imtë dhe lista e çmi meve “Zonja e Na tës” është shumë e njohur.

Një grua, JS (57), definitivisht shfryu mbi njëqind djem në rrethin Kolubara midis moshave 13 dhe 25 vjeç dhe vendosi të flasë për këtë në anonimitet.

Siç tha ajo, gjithçka filloi 7 vjet më parë kur ajo ishte duke u freskuar në një përrua dhe e vënë re nga një djalë 16 vjeç, ajo vendosi ta prezantojë atë me botën e të rriturve.

I riu i përmendur është i biri i një politikani të njohur, kështu që ai e përhapi, kështu që erdhën edhe miqtë e tij.

Ajo nuk donte t’i ngarkonte fare dhe do ju bënte falas, por kur ata shkuan në shtëpi, i lanë paratë vetë në tavolinë dhe ikën, por ata dhe shokë të tjrë të tyre nuk mbarojnë duke i treguar njëri-tjetrit dhe ata vetëm sa shtohen dhe janë shumë të knaqur.

Be the first to comment on "Jam shumë e knaqur! Sidomos ata nga 15 deri 20, shpërb,lejnë mirë dhe kthehen përsëri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*