Jam shumë e zonja në kuzhinë, Ish i dashuri im është në fakt një djalë i martuar që ka një grua dhe dy fëmijë

Unë i dua ato gjëra, pa asnjë gënjeshtër, pa moralizim të rremë dhe veprime të panevojshëme të shtirem sikur se shoqet e mija që bëhen sikur janë me shumë moral e në të vërtetë janë krejt tjera.

I dashuri im është në fakt një djalë i martuar që ka një grua dhe dy fëmijë. Gruaja e tij është krejtësisht e ngrirë e ftohtë akull, tipi i gruas që shkonte në shtrat e lodhur pa pasur nevojë për një lidhje, për të bërë dashuri,,,kështu ma ka thënë ish i dashuri im për gruan e vet.

Ai më tha të gjitha këto natën kur u takuam në një lokal ndërsa po iknim nga secili prej problemeve tona ditore dhe aty ishte edhe e ardhmja jonë të jemi bashk për një kohë, por që tani ka marrë fund cdo gjë mes neve sepse edhe une duhet takrijojë familjen time…Dhe kush do që mendoni se mund ta bëjmë një lidhje të mirë më shkruåni pasi të mbar0N re, klåmä menjëher ketu poshtä,,,Jam edhe kuzhiniere shumë e zonja dhe më shumë e preferoj ushqimin që e përgatiti vet. Nuk kërkoj pasuri, por vetëm dashuri dhe mirëkuptim mes neve dyve, kush do që mund të jetë fati im i ardhshëm. Besoj se do të keni mirëkuptim për gabimin që kam bërë sepse edhe isha pak më e Re në moshë dhe fundja të gjithë ne mund të bëjmë gabime në jetë.

Faleminderit nëse keni mirëkuptim për gabimin që kam bërë edhe une do ju a falë të kaluren tuaj plotësisht dhe do të merremi me të ardhmen tonë.

Be the first to comment on "Jam shumë e zonja në kuzhinë, Ish i dashuri im është në fakt një djalë i martuar që ka një grua dhe dy fëmijë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*