Jam sin,gle 44Vjeçare…tani vajza e vogeI është 16 tjetra 18. Dua ti martoj vetëm me shqiptarë, rrita 2 vajzat e mia e vetme ne Gurbet pasi burri ndërroj jetë,

Jam 44Vjece… 26 vjece u mrtova dhe rrita 2 vajzat e mia e vetme ne Gurbet pasi burri nderroj jet kur vajza e vogel ishte 4Vjece.

Me shumë sakrifica i rrita dy vajzat e mija sepse nuk është e lehtë që të jesh vet grua e vet burrë në shtëpi plus me dy vajza të vogla që tani janë bërë për martesë.

Tani jam krenare që i kam edukuar ashtu si duhet dhe të dyjat e ndjejnë veten shqiptare me ndjenja e me zemër janë shqiptare.

Tani kur u rritën të dyjat më falënderohen shumë që jam kujdesur për to dhe kan filluar të më bëjnë edhe presion ta gjej edhe une një bashkshort dhe të jetojmë të lumtura, por une po insistoj që edhe ato të martohen dhe kështu ta vazhdojmë jetën të gjithë të lumtura. Kush do që e ndjen veten shqiptarë me zemër le të na shkruaj, do të bisedojmë shqip. Edhe dy vajzat e mija e shkruajn dhe e flasin shqipen shumë bukur dhe jemi krenare që kemi mbajtur shqipen tonë në zemër.

Nuk zgjedhim njerëz të pasur apo të varfër sepse këtu e kemi jetën shumë të rregulluar vetëm se ai që mendon ta vazhdojë jetën me neve duhet me qenë i urtë dhe puntorë e per tjrat gjëra kujdesemi ne që të rregullojmë jetën. Nuk do të ju mungojë asgjë hiq, vetëm të jemi të lumtura në jetë.

Për vajzat kërkojmë djem të rinjë pa marr parasysh nga fshati apo qyteti vetëm të jenë djem që mendojnë të krijojnë familje, kurse për mua njejtë vetëm se duhet të më përshtatet me moshën time afërsisht dhe nuk ka rëndësi nëse keni qenë të martuar apo jo.

Be the first to comment on "Jam sin,gle 44Vjeçare…tani vajza e vogeI është 16 tjetra 18. Dua ti martoj vetëm me shqiptarë, rrita 2 vajzat e mia e vetme ne Gurbet pasi burri ndërroj jetë,"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*