‘Jemi Dardanët, jemi Kosova’ – gjesti brilant i zyrtarëve japonezë të Komunës së Sanjos

“Jemi Dardanët, jemi Kosova”, këndojnë zyrtarët japonezë të Komunës së Sanjos

Kosova do të marrë pjesë në Lojërat Olimpike Tokio 2020 dhe tashmë janë duke u bërë përgatitjet finale para udhëtimit për në Japoni.

Ekipi i xhudos do të udhëtojë i parit dhe do të vendoset atje në Komunën e Sanjos dhe atje po pritet më shumë entuziazëm kjo vizitë e xhudistëve kosovar edhe nga zyrtarët dhe drejtuesit e kësaj komune.

Ata kanë marrë inciativën për të organizuar një pritje sa më madhështore për ekipin kosovar dhe në një video të publikuar shihen duke e mbajtur flamurin e Kosovës dhe duke kënduar slloganin e “Jemi Dardanët, jemi Kosova”.

Be the first to comment on "‘Jemi Dardanët, jemi Kosova’ – gjesti brilant i zyrtarëve japonezë të Komunës së Sanjos"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*