Kam pasur edhe nga tre brenda natës edhe sot jam e nxe`htë si më parë

Ka ndodhë që me tre meshkuj ta kaloj natën dhe janë ndarë të knaqur, dhe kan kërkuar përsëri ta bëjmë të njejtën edhe her tjera.

Kur bëhet fjalë për tema si kjo, shpesh të gjithë hezitojnë t’i fillojnë, por kur dikush tjetër i fillon, historia vazhdon me lehtësi.

Ne themi këtu që vëmë theksin tek gratë, sepse është turp për to, nuk ka rastisur të dënojmë një burrë sepse disa nga të bëmat e tij i dolën në shesh.

Jam nënë e dy fëmijve të cilët tani janë të rritur dhe e kan jetën e tyre. Deri sa ishin të vegjël kisha kujdesin që mos të kuptojnë asgjë nga jeta ime, kurse tani që janë rritur ata e kuptojnë plotësisht jetën time.

Kam raste kur e bëjë me dy bura në të njejtën kohe, por ka ndodhë edhe me tre dhe ja kam dalur me sukses edhe ata jannë ndarë të habitur dhe shumë të knaqur spepse kan kërkur përsëri të njejtin rast, por qe shumë herë kan dëstuar pasi që nuk mblidheshin ashtu si herën e parë. Edhe tani bëj kontakte edhe ndodhe edhe me djem të rinjë që duan të fitojnë përvojë nga une se vërtet jam profesioniste ne këto pune,, nëse keni dëshirë dhe interesimin, atëherë nën hapsirën e r3kl,amës mund të kontaktojme dhe të bejmë marrëveshjen në qoftë se jeni për të fituar përvoja të reja e ju që shiteni si hamshorë jeni të sigurt që kam me ju turpëru,,Ejani dhe binduni vet, e ju të rinjë ju jap përvojën që ju shërben gjatë jetës.

Be the first to comment on "Kam pasur edhe nga tre brenda natës edhe sot jam e nxe`htë si më parë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*