Kam qen e martuar dy her dhe fati keshtu ishte tani jam e lir kerkoj vetem te moshuar mbi 40 vjec

Kam qen e martuar dy her dhe fati keshtu e deshti tani jam e lir kerkoj vetem te moshuar mbi 40 vjec Kur e them se kerkoj mbi 40 vjec nuk don te thot se me te ri nuk e dua por esht e preferueshme te jet mbi të 40 tat sepse edhe un kam do vjet edhe tani mos te behem sikur un jam e vetmja gru ne ket tokë,

Nuk e di pse, por dy martesa më kan dështuar dhe tani nuk mendoj që të martohem edhe një here sepse kam mbetur shumë e zhgënjyer nga dy martesat e para.

Qejfi është qej e martesa me zor nuk shkon, prandaj edhe kam vendosur që vetëm ta kaloj kohën sa per knaqësi dhe mos të ngutem për martes,,,po ja lë kohes ta shohim.

Be the first to comment on "Kam qen e martuar dy her dhe fati keshtu ishte tani jam e lir kerkoj vetem te moshuar mbi 40 vjec"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*