Kam vendosur t`i jap vetes edhe një shanc në dashuri, fatin duhet kërkuar

Pershendetje, si jeni Unë jam e re këtu në grup dhe kam vërejtur se shumë gra kërkojnë një të dashur.

Ka kaluar një vit që kur kam pasur një marrëdhënie me dikë sepse kam vuajtur shumë në marrëdhëniet e kaluara. Asnjëri deri më tani nuk është se më ka lanë përshtypje ne marrdhanje. Ndoshta edhe nuk jam e bukur dhe tërheqëse për mashkuj, ju me shikoni dhe vendosni se a jam tip i juaji per bukuri dhe më poshtë merrni edhe mundin të k0ntakt0jmë.

Vendosa t’i jap përsëri dashurisë një shans. Nëse dikush është i interesuar, më dërgoni një mesazh privatisht. merrni shënimet e mija personale nën hapsirën e marcetingut këtu menjëher më poshtë dhe besoj se mund të bëjmë një bisedë shumë të bukur, sepse fatiti në dashuri kurrë nuk i dihet dhe ju njoftoj se bukuria për mua nuk është me rëndësi, por është me rëndësi karakteri i juaj personal, shpresoj ta kalojm bukur.

Be the first to comment on "Kam vendosur t`i jap vetes edhe një shanc në dashuri, fatin duhet kërkuar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*