Kemi ardhë në plazhin e Durrësit, këtu nuk po gjejmë meshkuj as të kalojmë një natë për argëtim, do të ikim

Jemi dy shoqe nga që kemi ardhë nga Gjermania për të kaluar disa ditë në plazhet e Shqipërisë, por e kemi menduar krejt ndryshe këtë pushim.

Jemi duke banuar afër plazhit dhe jemi vetëm ne dyja që po e kalojmë ditët edhe netët që nga e premtja e kaluar, jemi duke u habitur si nuk ka djem që të shoqërojnë ditën edhe natën dhe dalim vetëm ne dyja dhe kemi filluar të dëshpërohemi nga sjellja e burrave shqiptarë.

Ne kemi dëgjuar se djemt shqiptarë janë shumë merakli në femra, por që ketu po vërejm krejt dicka tjetër, ose ka mundësi që ne nuk jemi të bukura dhe tërheqëse, shumë po kemi dëshirë të na tregoni të vërtetën nëse jemi jo të bukura.

Edhe dy ditë do të qëndrojmë këtu edhe do të ikim në ndonjë plazh tjetër dhe jemi duke menduar të shkojmë në plazhet e veriut ndoshta atje ka djem që janë merakli dhe ta kalojmë një kohë me djem shqiptarë sepse ishte dhe është edhe ajo se kemi dëshirë të kalojm me shqiptar e jo me ndonjë racë tjetër sepse ne jemi shqiptare dhe patriote për tërë jetën. Ne ende ju duam shumë, shumë…

Be the first to comment on "Kemi ardhë në plazhin e Durrësit, këtu nuk po gjejmë meshkuj as të kalojmë një natë për argëtim, do të ikim"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*