Kërkoj dashurinë e Re: Mosha nuk ka rëndësi për mua, nuk zgjedhi burrat të gjithë janë njësoj me rëndësi ta ketë

Jam martuar herët shumë e re. Unë linda fëmijë dhe më pas u divo,rcuam dhe kaloj një kohë derisa e kalova këtë ndarje dhe tani jam shumë OK për një lidhje të re.

Fëmijët u rritën dhe shkuan në një qytet tjetër në kërkim të punës, ata gjetën punat e tyre dhe të dashurat e tyre. Unë mbeta vetëm në Bajeriche në Gjermani.

Pyes veten se çfarë dhe me kë tjetër. Nuk kam turp të kërkoj një dashuri të re në këtë moshë. Jeta nuk është vetëm kur je e re, por edhe kur plakesh. Më pëlqen gjithçka dhe gjithçka. Unë nuk zgjedhi mashkujt sepse të gjithë janë njësoj me rëndësi ta kalojna mirë. Mosha nuk ka rëndësi për mua, por mua më pëlqejnë burrat më të rinj. Ata kanë një përparësi, megjithëse nuk përjashtoj të moshuarit që ende janë të fortë nga fuqia fizike,,,në r3klämen ketu menjëher më pöshtë merrni numr1n dhe mu lajmëröni mos të ju vie keq,,,po pres dhe jam shumë e ngazëllyer se kush do të jetë shoku im i ardhshëm ta shijojmë jetën e bukur.

Be the first to comment on "Kërkoj dashurinë e Re: Mosha nuk ka rëndësi për mua, nuk zgjedhi burrat të gjithë janë njësoj me rëndësi ta ketë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*