Kështu duket përbrenda shtëpia luksoze e Ermal Fejzullahut

Ariana ka publikuar foto nga shtëpia e tyre luksoze.

Ermal Fejzullahu së bashku me familjen e tij kanë zgjedhur të qëndojnë në shtëpi për ta mbrojtur veten dhe të tjerët nga përhapja e kor.onavi.rusit.

Ishte bashkëshortja e tij Ariana ajo e cila e ka bërë të ditur nëpërmjet publikimit të një fotografie në Instagram.

Imazhi me sa duket është realizuar në një kënd të shtëpisë së tyre e cila shihet se është mjaft luksoze.

Nëpërmjet kësaj fotografie ajo i ka sugjeruar edhe të tjerët që të rrinë në shtëpitë e tyre.

Be the first to comment on "Kështu duket përbrenda shtëpia luksoze e Ermal Fejzullahut"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*