Kështu i përdridhë të pasmet Mihrija para kamere

Edhe pse jo e re në moshë, Mihrija gjithmonë pozon në mënyra të ndryshme duke ua kaluar të gjitha femrave.

Pasi që ka një përkushtim të madh tek fansat, ajo në të shumtën e kohës duket bukur dhe e dalluar në stilin e saj.

Ajo pozon në forma të ndryshme, duke shkëlqyer edhe me fustana solemn, duke u paraqitur me modele të ndryshme.

Por, me shkrepjen e imazheve të fundit Mihrija befason teksa ekspozon trupin vetëm nga mbrapa.

Be the first to comment on "Kështu i përdridhë të pasmet Mihrija para kamere"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*