“Kështu më ka mësuar jeta”, konkurrenti nga Kosova që nuk di të shkruaj shqip, por për ofendime është i pari

Konkurrenti i Kosovës, Eduard Kuçi, është kritikuar nga opinionisti Arjan Konomi.

Gjatë emisionit të sotëm, opinionisti Konomi i është drejtuar konkurrentit për ofendimet që bën, e që sipas tij janë të shumta.

Edi është shprehur se me ofendime është mësuar, dhe nuk ndryshon për askënd.

“Jam mësuar, kështu më ka shkuar jeta, prandaj jam këtu ku jam. Jam ky që jam, dhe nuk ndryshoj për askënd”, tha Edi.

Derisa Arjani i tha se nëse nuk do të reflektojë, atëher do t’i ketë punët keq me të.

Ndryshe, ditë më parë, Eduardi i bëri një ofendim të rëndë njërës nga konkurrentet, Adës, duke i thënë se ajo është si burrë dhe e tëra silikon.

Por, derisa ofendimet i ka në çdo emision të përditshëm të përputhen, konkurrenti nga Kosova nuk javë më parë, saktësisht në emisionin e parë u bë ‘horë’, pasi nuk diti të shkruante një pyetje, kur iu dha mundësia t’ia parashtronin ndonjërës prej konkurrenteve.

“Sa sgjat sexi deri te kryhesh?”, kishte shkruar në letrën e bardhë Edi, duke dashur ta pyesë Alvisën se sa zgjatë deri sa të arrijë orgazmën në një marrëdhënie se.ks.uale.

Be the first to comment on "“Kështu më ka mësuar jeta”, konkurrenti nga Kosova që nuk di të shkruaj shqip, por për ofendime është i pari"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*